Klubnyheder

Århus-ligaholdene til Gentofte lørdag den 23. oktober - optaktsarrangementer på dagen for alle med Gentofte Volley-tilknytning

17. oktober 2021, 12.20

Gentofte Volleys bestyrelse har fornøjelsen af at invitere alle, som har en tilknytning til klubben som medlemmer, famlilie og venner til spillere og andre medlemmer - både ungdoms- og seniormedlemmer til optaktsarrangementer i Kildeskovshallen umiddelbart op til de to ligakampe, der har kampstart:


Lør. 23.10 kl. 13.30   Gentofte Volley (dameliga) - Århus


Lør. 23.10 kl. 15.30   Gentofte Volley (herreliga) - Århus


Ligaerne er lige startet, så de to kampe på hjemmebane i volleyarenaen i Kildeskovshallen er en god anledning til, at vi kan præsentere denne sæsons to ligahold og fortælle lidt om forventningerne, bl.a. til, hvad der kommer til at ske i kampene.


Til arrangementerne byder vi på øl, vand og vin samt snacks og chokolade. Der er sodavand og chokolade til alle børn og unge under 18. Det foregår i foyeren lige når man er kommet ind af indgangsdøren udefra.


Der er lagt op til to spændende kampe. Dameholdet spiller ofte jævnbyrdige kampe mod Århus. På herresiden har århusianerne fået væsentlige forstærkninger og er p.t. i toppen af ligaen.


Til selve kampene har alle medlemmer og alle under 18 år som sædvanlig gratis adgang. Voksne kr. 50  eller støttemedlemsskab/årskort (CLUBgentofte volley) kr. 500.


I pauserne mellem sættene er der som sædvanlig lodtrækning om fine præmier. Da det stadigvæk er først på sæsonen, kan alle betalende tilskuere deltage i lodtrækningen. Medlemmer af CLUBgentofte volley har dog ret til at deltage med to lodder i alle lodtrækninger.


Det samlede program for dagen (lørdag den 23. oktober):


12.00   Dørene åbnes til Kildeskovshallen og volleyarenaen


12.15   Der er serveret i foyeren


12.45   Præsentation af Gentofte Volleys ligadamehold 2021/22 og optakt til dagens dameligakamp


13.30   Kampstart  Gentofte Volley (dameliga) - Århus


14.45/fem minutter efter afslutningen af dameligakampen: Præsentation af Gentofte Volleys ligaherrehold 2021/22 og optakt til dagens herreligakamp


15.30 (eller 45 minutter efter afslutningen af dameligakampen:  Kampstart  Gentofte Volley (herreliga) - Århus


Vi glæder os til at se rigtigt mange til en god dag med topvolleyball på lørdag i Kildeskovshallen.Gentofte Volleys bestyrelse