Klubnyheder

Coley Pawlikowski på plads til sæsonen 2020/21

29. maj 2020, 08.31

Coley Pawlikowski på plads


Gentofte Volleys cheftræner for ligadamerne står igen i spidsen for holdet i den kommende sæson.

Volleydamerne opnåede med DM-bronzemedaljerne i 2020 det bedste resultat i mere end 15 år. En meget væsentlig del af succesen kan tilskrives Coley Pawlikowski.


Hun har som amerikansk toptræner kunnet tilføre Gentofte-holdet meget. Ikke mindst troen på, at det er muligt uden udenlandske spillere at opnå en topplacering i dansk damevolleyball.


”Det hele gik op i en højere enhed med Coley ved roret i sidste sæson”, lyder det fra den stærkt tilfredse Gentofte-formand Ulrik Hesse. ”Vores mange sprudlende talenter af egen avl viste ikke bare spillemæssig klasse, men også mental styrke i nogle meget afgørende pres-situationer. Der skete en forvandling med holdet”.


Som mange andre topklubber i dansk idræt er Gentofte Volley blevet økonomisk ramt af Corona-krisen. Heldigvis lykkedes det for klubben fra gode støtter ekstraordinært at skaffe det økonomiske fundament for at kunne bibeholde den populære cheftræner.


”Jeg er så glad for, at jeg kan fortsætte arbejdet i Gentofte Volley i den kommende sæson”, fortæller Coley Pawlowski. ”Det er meget spændende at arbejde med det unge talentfulde hold, så jeg ville være blevet meget skuffet, hvis jeg ikke kunne fortsætte i Gentofte og måtte vende hjem til USA”.


Gentoftes volleyballspillere kan endnu ikke træne for fuld kraft på grund af Corona-restriktioner.


Foto: Gentofte Volleys Coley Pawlikowski (til venstre) jubler her over endnu en sejr sammen med bl.a. klubbens sportschef Peter Borglund. Jublen fortsætter nu i Gentofte Volley, da den populære træner fortsætter som cheftræner for ligadamerne i den kommende sæson.