Klubnyheder

Nye forsidefotos – men næsten samme udtryk her på hjemmesiden

24. juli 2020, 12.09

Nye forsidefotos – men næsten samme udtryk her på hjemmesiden


Vi har for nylig lagt nye fotos op her på forsiden til gentoftevolley.dk (og på klubbens facebook-side).

 

Med hvert enkelt af de fire fotos ønsker klubben fortsat sende signaler om klubbens værdier og aktiviteter. Signaturbillederne er af nyere dato end de tre fotos, som de har erstattet.

 

Hvis man ser i noget så kedeligt, som det skriftlige fundament for klubben – vedtægterne – vil man kunne finde en formålsbestemmelse, som har været uændret siden stiftelsen for snart 30 år siden.

 

Klubbens målsætning kan opdeles i to hovedpunkter:

 

  • At udbrede kendskabet til volleyball til flest muligt

     

  • At give medlemmerne mulighed for at dygtiggøre sig i volleyball


Vi mener, at det er åbenlyst, hvorfor volleyballspillet er tæt på at være verdens mest udbredte idrætsgren.

 

Masser af bevægelse, boldberøringer og udfordringer – fysisk, teknisk og taktisk.

 

Dertil kommer, at samarbejde (fællesskab), fokusering og grundighed er centrale kompetencer, der naturligt udvikles gennem træning og spil.

 

Men vigtigst er glæden. Glæden ved spillet er unik.

 

Glæden kommer især til udtryk hos børn, hos ældre (seniorer) og hos motionsspillere, hvor der ofte både smiles og grines. Men også turneringsspillere glædes kraftigt – jublen over et enkelt vundet point midtvejs i en kamp er ofte større end ved den afgørende scoring i andre idrætsgrene.


Derfor har vi valgt at lade glæden komme til udtryk med de to jubelbilleder midtfor. Masser af glade volleyballbørn i Gentoftehallen og jublende tilskuere til en international kamp i volleyarenaen i Kildeskovshallen.

 

Det er vigtigt for os, at alle, der ønsker det, skal blive dygtige til at spille volleyball. Interesserede i alle aldre fra børn til ældre kan lære at spille volleyball i klubben.

 

Vil man også konkurrere på højt såvel som lavere niveau, kan klubben tilbyde træning og udviklingsforløb, så man kan være med på et konkurrenceplan – lige fra kidsvolleystævner til seriebold eller ligadeltagelse.

 

De to yderste billeder viser situationer, hvor nogle af dem i klubben, der har dygtiggjort sig mest, er i aktion - spillerne på vores Volleyligahold. Dameligaspillere blokerer på venstre foto, og en herreligaspiller angriber på højre foto.

 

For resten er klubbens bedste herrehold Danmarksmestre og klubbens bedste damehold blandt de tre bedste i landet.

 

”Fra fritid til fremtid” – er klubbens slagord om volleyball i Gentofte Volley.