Klubnyheder

Nye COVID-19 restriktioner

25. oktober 2020, 00.29

Kære medlem

 

Gentofte Kommunes Fritids afdeling er nu klar med retningslinjer på baggrund af gårsdagens pressemøde i statsministeriet. Læs derfor nedenstående grundigt igennem. OBS: Vi opdaterer så snart vi ved mere, hvormed der godt kan ske ændringer af det vi melder ud nedenfor.

 

Ungdomsvolley (21 år eller yngre)

Ungdomsvolley er undtaget fra 10 personers forsamlingsforbuddet. Dette betyder at vi forsat kan afholde træninger for alle vores ungdomshold i klubben. Spillere over 12 år skal bære mundbind når de ankommer til træning i hallerne. Når træningen starter, kan mundbindet tages af. Når træningen slutter tages det på igen, og spillerne forlader hallen. Trænere der er tilknytte holdene må forsat træne holdene (retningslinjer omkring trænermundbind er ikke tydeligt endnu så vi afventer flere udmeldinger). 50 personers forsamlingsforbuddet gælder stadig for ungdomsvolley, hvorfor det vil være muligt at afholde stævner.

 

Seniorvolley – træning og kamp

For spillere over 21 år, er det kun tilladt at være 10 personer (inkl. træner) i samme område i hallen. Dvs. der godt kan træne flere hold på samme tid, såfremt banerne tydeligt deles op og der IKKE er nogen spillere der spiller på mere end én bane til en træning – dog kun 10 personer pr. bane. Klubben holder derfor fast i vores træningstider for seniorhold og tager kontakt til trænerne for at sikre at der ikke møder flere spillere op end tilladt til de pågældende træninger.

 

Alle kampe i Danmarksturneringen samt i SVBK-regi vil blive udsat/aflyst (undtagen ungdom); vi afventer besked fra Volleyball Danmark og vil komme med nærmere information når vi ved besked.

 

Forældre

Forældre må på ingen må komme i hallerne og hente eller aflevere spillere. De skal blive udendørs og vente på at spillerne selv kommer ud.

 

Mundbind

Det er et krav at bære mundbind når du ankommer til hallen/idrætsfaciliteten. Indtil du går i gang med at træne skal du have det på. Dette gælder for alle over 12 år. Spillere skal bærer mundbind på alle tidspunkter hvor de ikke er aktive og spiller volleyball (ikke i drikkepauser).

 

Generelle retningslinjer

Husk på at dette bare et supplement til de generelle råd og retningslinjer med at holde afstand og spritte af. Dem følger vi naturligvis stadig.

 

DET ER VIGTIGT AT MAN IKKE TAGER TIL TRÆNING HVIS MAN UDVISER SYMPTOMER.

 

HVIS MAN SKULLE VÆRE SMITTET (TESTET POSITIV) ELLER VÆRE I SELVISOLATION, SÅ TAG KONTAKT TIL DIN TRÆNER OG KLUBBEN SÅLEDES VI SAMMEN KAN TAGE FORHOLDSREGLERNE OG SØRGE FOR AT TRÆNINGEN BLIVER SIKKER FOR ALLE!