Klubnyheder

Ny sæson i Gentofte Volley - nu også med Ramasjang Familievolley

15. august 2021, 14.46

Udover den helt nye volleyaktivitet for de 3-6årige og deres forældre har klubben volleyballhold for stort set alle.

I august måned slår Gentofte Volley dørene op til hallerne for alle klubbens hold og spillere. Og som noget helt nyt startes i september et hold for de mindste (3-6 år). De spiller ”Ramasjang familievolley” – og deres forældre kan være med. Endnu et volleyballspil, som er tilpasset en særlig aldersgruppe, så dagens lys sidste år.

 ”Det er små sjove boldlege, hvor børnene tumler. Forældrene deltager aktivt i boldlegen. Så det er fornøjeligt samvær med bevægelse, hvor forældrene godt kan få lidt sved på panden”, fortæller Gentofte Volleys formand Ulrik Hesse. ”Mange børn i Gentofte har allerede har prøvet Ramasjang-spillet. Vi har introduceret det i nogle børnehaver, bl.a. i Brobækhus Børnehave, så vi regner med stort fremmøde i Gentoftehallen lørdag formiddag til september.”.

I øvrigt har Gentofte Volley også i den nye sæson hold for stort set alle, uanset køn, etnicitet og spillemæssigt niveau – fra nybegyndere mellem 3 og 80 år til A-landsholdsspillere. Kidsvolley er for de 7-12årige, mens teenvolley – eller bare ungdomsvolley - er for de 13-19årige. Mange øvede ungdomsspillere deltager også i kampe og turneringer for voksenhold.

Spil og træning foregår hovedsageligt i Kildeskovshallen, hvor Gentofte Volleyarena findes, og i Gentoftehallen i Gentofte Sportspark. Men klubben har også aktivitet i hallen i Byens Hus på Hellerupvej, i Rygaards Skoles hal og i hallerne på Gl. Hellerup og Ordrup gymnasier i forbindelse med klubbens gymnasieprojekt.

De fleste af holdene er kønsopdelte. Men en del hold er mix-hold – der er både mixede turneringshold og mixede motionshold. Visse hold er tilpasset for ”nye i Danmark” eller udenlandsk talende i øvrigt, f.eks. det delvist lukkede russisktalende hold. Få overblik over alle holdene på klubbens hjemmeside gentoftevolley.dk.

Gentofte Volley har flere hold, som er oprettet i samarbejde (partnerskab) med organisationer og institutioner, f.eks. 60+ holdet i samarbejde med Ældre Sagen i Gentofte og holdene på gymnasierne.