Klubnyheder

Gentofte Volleys herrer får forstærkninger fra ærkerivaler

28. august 2019, 10.16


Hvidovre-spillerne Nikolaj Houmann og Ibrahim Alievski trækker i Gentofte-trøjen i den forestående sæson.

Gentoftes regerende danmarksmestre har fået tilgang fra DM-finalemodstanderen Hvidovre. DM-sølvvinderne mister dermed to af holdets profiler, mens det ser lovende ud i Gentofte-lejren.

Centerspilleren Nikolaj Houmann er gået fra succes til succes i det seneste år. Han fik sit gennembrud på A-landsholdet, kom på Årets Hold 2019 og blev for nylig danmarksmester i beach volley. Han er lige fyldt 25 år og er med sine 205 cm både stærk i angreb og blokade.

Ibrahim Alievski er en gammel kending i Gentofte. Liberoen har spillet i Gentofte Volley i hovedparten af sin karriere. Den nu 30-årige forsvarsspecialist debuterede på Gentoftes førstehold tilbage i 2007 og er efter et par sæsoner i Hvidovre tilbage i volleyarenaen i Kildeskovshallen.

”Vi er meget glade for tilgangen”, lyder det fra Gentofte Volleys sportschef Peter Borglund. ”Nikolaj er helt på toppen, og vi kan få svært ved at beholde ham i mere end denne sæson. Fortsætter han sin udvikling, smutter han nok til en af de store ligaer i 2020. Ibrahim vil tilføre vigtig rutine til vores modtagning, og vi nærmer os at have et hold med den helt rigtige blanding af unge talenter og erfarne topspillere.”

Foto: To nye ansigter hos de regerende danmarksmestre Gentofte Volley i den forestående sæson. Ibrahim Alievski (til venstre) og Nikolaj Houmann. Begge er ankommet fra Hvidovre VK.