Klubnyheder

​Gentofte Volleys talenthold for drenge i gang med sæsonforberedelsen

14. september 2019, 18.12

Klubbens mest ambitiøse spillere i alderen 14-17 år er samlet i én stor talentgruppe med ligaholdets amerikanske træner, Dan Pawlowski, som cheftræner.

Spillerne er blevet samlet i en stor gruppe uanset spillemæssig erfaring. Klubben har anset det for den bedste løsning for de ambitiøse spillere, at de alle får glæde af Dan Pawlowski, som har arbejdet både med topspillere og unge talenter i en lang årrække i USA.

”Vi er meget glade for, at Dan kan stå i spidsen for udviklingen af en større gruppe spillere. Vores mange unge talenter vil få stort udbytte af hans erfaringer med udvikling af unge spillere fra de meget kompetitive træningsmiljøer i USA”, bemærker Gentofte Volleys sportschef Peter Borglund.

Dan Pawlowski har August Jelert og Bertram Rygaard Rasmussen fra henholdsvis klubbens 1. divisionshold og ligahold som hjælpetrænere. Holdleder er Rantzen, som bliver hovedmanden, der skal lægge kabalen med holdlisterne til alle kampe og stævner, og få den til at gå op.

Spillerne i gruppen kommer til at dække flere af Gentofte Volleys hold. Holdet i 2. division øst, U18 DM-holdet, U16 DM-holdet og holdet i SVBKs ungdoms Grand Prix.