Klubnyheder

Europa Cup onsdag den 11. december kl. 19.00 i Kildeskovshallen

3. december 2019, 19.35

På onsdag går det løs, når det rumænske topmandskab fra Volei Municipal Zalau stiller op mod Gentofte i CEV Challenge Cup.

Det er første mulighed for at se herrevolleyball på internationalt niveau live i Danmark i denne sæson. En mulighed, ingen må gå glip af.

Zalau ligger i toppen af ligaen i Rumænien og har et spændende internationalt klassemandskab. Gentofte indtager for en gangs skyld ikke favoritrollen. Der er garanti for en volley-oplevelse.

På Zalaus hold finder man bl.a. den erfarne rumænske landsholdshæver, Cristian Bartha, der var en afgørende spiller, da Rumænien tidligere på året henviste Danmark til andenpladsen i European League-puljen. Han har en fortid i Belgien og Frankrig, hvor han har spillet for både Cannes og Nice.

Der er også landsholdsspillere fra Finland og Ungarn på holdet. Den finske centerspiller Sauli Sinkonnen spiller en vigtig rolle på det gennemrutinerede hold. Bortset fra i 2015 har holdet kontinuert deltaget i Europa Cup siden 2009.

Mens størstedelen af Gentoftes spillere er født efter 1994 stiller Zalau kun med to så unge spillere. International erfaring præger det rumænske hold.

Det tilrådes at komme i god tid inden kampen, da der kun er 500 siddepladser i volleyarenaen i Kildeskovshallen. Der er intet forsalg.

Billetpris: kr. 75 pr. person ved indgangen. Grupper på 5 personer (samlet indgang) kr. 325. Grupper på 10 personer (samlet ingang) kr. 500. Skoleklasser o .lign. indhent tilbud pr. SMS 27513535.