Klubnyheder

#GoBlue i weekenden d. 5.-6. september

19. juni 2020, 17.23

 #GoBlue i weekenden d. 5.-6. september for alle klubbens kids- og ungdomsspillere! 

I corona-pausen har Gentofte Volley brugt tiden til at tænke lidt nye tanker. En af de flere nye tiltag, der kommer i næste sæson, er Gentofte Volley #GoBlue! Det bliver en træningsweekend med fuld fokus på at udvikle den enkelte ungdomsspiller og styrke sammenholdet på holdene og i klubben. Det bliver klubbens ligaspillere, altså ca. 25 ligaspillere, der kommer til at stå for træningen i Gentoftehallen, hvor der både trænes i hal A og hal B.

Weekenden skydes i gang lørdag d. 5. september kl. 9 og slutter søndag kl. 17. Alle spillere fra de mindste kids til de ældste ungdomsspillere skal igennem fire træningspas i løbet af de to dage, og desuden vil der være forskellige aktiviteter, for de ældre fx instruktion i fysisk træning. For de mindste vil der være andre aktiviteter i pauserne mellem træningspassene. Efter den sidste aktivitet lørdag eftermiddag, spiser vi alle sammen, inden vi skilles for at hvile kroppene, så alle møder friske søndag morgen. I løbet af #GoBlue-weekenden bliver der taget billeder af alle spillere og vi får taget holdbilleder af alle klubbens ungdomshold 📸.

Træningspassene bliver forberedt af teamet omkring de to liga-hold, nemlig sportschef Peter Borglund, assisterende træner Troels Lavritsen og cheftrænerne for de to ligahold Coley Pawlikowski og Dan Pawlikowski sammen med et par af ligaspillerne.

Lørdag formiddag, umiddelbart efter #GoBlue er begyndt, bliver der også afholdt forældremøder, hør bl.a. om de nye aldersgrupper Volleyball Danmark har vedtaget og begrundelserne for dem.

Prisen, der er inklusiv #GoBlue-T-shirt, 2 gange frokost, frugt, snacks og #GoBlue-middag lørdag aften er 855 kr.

Tilmelding til #GoBlue weekenden åbner i løbet af weekenden og vil blive postet både på Facebook, på hjemmesiden, og sendt ud via Holdsport så ingen går glip af at kunne deltage!

Vi glæder os til at se alle Gentofte Volleys ungdomsspillere til en fantastisk weekend!

Hvis du allerede nu har spørgsmål kan de sendes til info@gentoftevolley.dk