Klubnyheder

Ny cheftræner til Damerne

9. august 2019, 10.21

Ny cheftræner til Gentofte Volleys damer

Coley Pawlikowski står i spidsen for Gentoftes bedste damehold, når sæsonen 2019-20 skydes i gang. Coley kommer fra den amerikanske professionelle liga i USA, hvor hun de sidste stykke tid har stået for at organisere den nye liga. Før hun kastede sig ud i at organisere den første professionelle volleyliga i USA, var Coley bl.a. head of delegation for USA Volleyball Women’s U20. Coley har sidst stået i spidsen for Stony Brook University i NCAA 1, og har mere end 10 års trænererfaring fra forskellige universiteter i USA.

Det er derfor en kvinde med stor erfaring med både at træne et hold, organisere hold og turneringer, der skal have Gentofte Volley uniformen på. Damerne fik i deres første sæson i ligaen et forrygende efterår med bl.a. sejr over Brøndby. Foråret blev ikke helt så meriterende, alligevel var det en klart godkendt sæson. Listen med danske trænere, der vil stå i hallen fem gange om ugen, og som også har de færdigheder og den uddannelse, det kræver, er i bedste fald meget kort. ”Vi var derfor ikke i tvivl om, at vi igen skulle kigge uden for landets grænser, for at finde en ny træner til holdet”, fortæller formand Ulrik Hesse. ”Vi har haft nogle snakke med Coley og hendes forståelse af volley, er et rigtigt godt match til Gentofte Volley”.

”Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme til Gentofte Volley, for at være en del af programmet”, fortæller Coley. ”Efter jeg første gang havde talt med klubben, var jeg i volley-sammenhæng sammen med Deme Morales (tidligere Gentofte-træner), der kun underbyggede min opfattelse af en professionelt drevet klub. Og så tæller det selvfølgelig også på plussiden, at Deme fortalte så meget positivt om Danmark og opfordrede mig til at gribe chancen. Nu glæder jeg mig til midten af august, hvor jeg lander i København”, slutter Coley af.