Klubnyheder

Gentofte Volley siger goddag til en gammel kending og velkommen til en landsholdsspiller

11. september 2019, 22.27

Nanna Kunde, der efter en pause fra topvolley, har fået mod på en øget træningsmængde og volley på højt plan vender tilbage til Volleyligaen. Nanna har tidligere spillet i den bedste række iført Gentofte Volley-trøjen, og efter et par år på klubbens andethold har Nanna fået blod på tanden på at give den en skalle igen.

I sidste sæson fik Gentoftes hardhitter Mathilde Borup Jeppesen debut på det danske landshold. Mathilde var dog ikke den eneste unge spiller, der fik chancen – også Charléne Manuella Johnsen fik for første gang den rød-hvide trøje over hovedet. Og nu får Manuella endnu en ny trøje over hovedet, når hun ifører sig Gentofte-trøjen. Manuella sluttede sidste sæson formidabelt af, da hun i slutspillet blev den næstbedste diagonalspiller.

”Vi er meget glade for de to nye ansigter i truppen”, fortæller Coley Pawlikowski. ”Truppen er næsten intakt i forhold til sidste år, to er gledet ud, og to nye er kommet til. Derfor er det er godt supplement til holdet med Nanna, der er lidt ældre, og så med unge Manuella, der selvfølgelig kender resten af holdet godt gennem det danske talentsystem. Jeg har været i gang i to fulde uger, og jeg synes, at jeg har fået et godt kendskab til holdet, der har masser af potentiale”.

Foto: Manuella Johnson og Nanna Kunde tørner i sæsonen 2019-20 ud for Gentofte Volley.