Klubnyheder

Sæsonpræmiere i volleyarenaen lørdag den 17. oktober kl. 15.00 – vær med til den festlige dag

13. oktober 2020, 22.14

Sæsonpræmiere i volleyarenaen lørdag den 17. oktober kl. 15.00 – vær med til den festlige dag

Vores Danmarksmestre tager imod Middelfart VK og guldmedaljerne 2019/20 uddeles.

Der er lagt op til en fantastisk eftermiddag i volleyarenaen. Den må ingen kendere af god volleyball og andre tilhængere og medlemmer af Gentofte Volley gå glip af.

Ved kampstart vil en repræsentant for Volleyball Danmark overrække medaljerne til vores spillere fra sidste sæsons guldhold. Det bliver første og eneste mulighed for at hylde hold og spillere i anledning af Danmarksmesterskabet, som blev vundet på skrivebordet i marts måned efter den overbevisende førsteplads i ligaens grundspil.

Til ligapræmieren mod Middelfart forventes debut for Mathias Brix, der er kommet til fra Hvidovre VK. De øvrige nye ansigter i truppen, Ludwig Lønstup-Kliim, der er kommet fra Farum-Holte, og amerikanske Chandler North, forventes ikke klar endnu. Henholdsvis på grund af fingerskade og manglende spilletilladelse.

Det er en sæsonstart i coronaens tegn. Men Gentofte Volley er naturligvis alligevel klar til at byde publikum velkommen til topvolleyball i Volleyarenaen i Kildeskovshallen. Arrangementerne er tilrettelagt under hensyntagen til alle forholdsregler.

Ind- og udgang til hallen og arenaen foregår ad forskellige døre/spor. Der er håndsprit tilgængeligt ved alle indgange og sektioner. Tilskuerne skal sidde ned med et sædes mellemrum – og kun på tribunen. I indgangen betales kun med mobilepay (kontanter modtages ikke). Nemmest er at betale for hele sæsonen nu ved at tegne et CLUBgentofte volley-medlemskab ( på gentoftevolley.dk).